Our Blog

“Met de MCB Campus kunnen we nieuwe medewerkers snel inleren”

“Dankzij het leermateriaal van de MCB Campus heb ik betere gesprekken met klanten. Ik kwam uit een andere branche en had nog niet zoveel kennis van metaal. Je krijgt dankzij de lesstof informatie over de eigenschappen van producten. Hierdoor leer je je klant begrijpen en daarmee ook het proces van verwerking.”

Bas Versloot is Sales Manager bij machineleverancier Q-Fin. Hij is erg positief over de MCB Campus: “MCB is voor ons een belangrijke toeleverancier. Bij de MCB Campus is veel kennis en kunde in huis en daar maken wij optimaal gebruik van. Het is bijvoorbeeld ideaal wanneer een nieuwe medewerker wordt aangesteld, zodat ik deze zo snel mogelijk kennis kan laten maken met de metaalbranche.”

Wat doet Q-Fin?

“Bij Q-Fin (‘Quality Finishing’) ontwikkelen, bouwen en verkopen we machines voor het ontbramen, slijpen en afronden van metalen onderdelen. Daarnaast leveren wij oplossingen voor het afzuigen van slijpstof. Als Sales Manager ben ik commercieel eindverantwoordelijk. Samen met het interne en externe verkoopteam streef ik naar een positief resultaat.”

“Het contact met MCB Campus verloopt heel goed. Wij hebben als Sales niet heel intensief contact met MCB, dat doen vooral de werknemers van de inkoop in onze organisatie.”

Waarom heb je gekozen voor MCB Campus?

“Het is een begrijpelijke training, waarbij je in één module de basiskennis van metaal onder de knie kan krijgen. Dit is een investering van een halve dag, waarna je in ieder geval de belangrijkste kennis in huis hebt. Dat vind ik heel prettig. Ik heb persoonlijk nooit een andere opleider overwogen.”

“Ik heb met drie personen binnen de campus contact gehad, alle drie heel positief. Ik vind het heel prettig dat de cursus digitaal is. Dit maakt het makkelijk te volgen en je kan de cursus volgen op het voor jou gewenste moment.”
“Wij zijn een groeiende organisatie. Ik ben daarom altijd zoek naar goede, gemotiveerde mensen. Die komen niet altijd uit de branche, en dan is de connectie met MCB Campus een hele mooie. Op basis van reacties en terugkoppelingen die ik krijg, kan ik concluderen dat MCB Campus een waardevolle toevoeging is.”

Wat vind je van de e-learning van MCB Campus?

“Ik vind het leermateriaal duidelijk en overzichtelijk. Soms kan het wel wat meer verduidelijkt worden met een filmpje. Er zitten nu al wat filmpjes in, maar soms is het verband tussen de vraagstelling en het filmpje moeilijk te herkennen. Als je bijvoorbeeld niks weet van de metaalindustrie, zijn filmpjes een goed hulpmiddel.”
“Het cursusaanbod zou wat vaker naar voren gebracht mogen worden. Mij is niet bekend welke cursussen aangeboden worden. Daar zou wat meer mee kunnen gebeuren. Maar verder krijgt de Campus van mij een 8!”

Klik hier voor meer informatie over de e-learning

Tags: , ,

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh