Our Blog

“We kunnen de kennis van de MCB Campus meteen toepassen”

“Ik vond de MCB Campus best pittig, maar ook leuk. Het is een beetje vergelijkbaar met de serie ‘How it’s made’ op Discovery Channel.” De medewerkers van onze klant Merford hebben onlangs via e-learning alles over metaal geleerd, en waren erg positief. Sommigen konden de opgedane kennis direct gebruiken, anderen niet meteen: “Ik kan er niet direct iets mee, maar het was zeker interessant.”

IMG_8958

Toon Maas komt de geslaagden een taart brengen.

“Merford werkt vanuit inzicht naar effect”, zo meldt de bedrijfsbrochure. De manier waarop ze dat doen is erg divers: geluidsbeheersing, toegangstechniek, operatorcabines, plaatwerk, een gevarieerd aanbod. En toch sloot de Campus-training daarop aan: “We hadden behoefte aan specifieke kennis, nu gaan we het toepassen in de praktijk”, zo meldt Willem van Dalen, Business Unit Manager bij Merford.

En ook de deelnemers waren tevreden, een bloemlezing:

  • “De cursus is vooral voor offshore producten handig.”
  • “Het is goed om te weten hoe je met certificaten om moet gaan.”
  • “Heel herkenbaar, er kwamen dingen in terug die je altijd wel tegenkomt.”
  • “Het voordeel van e-learning is dat je elk moment van de dag kunt studeren.”

Een grote groep heeft inmiddels module 1 (de basis) van de Campus gedaan, en een kleinere groep ook module 2 (algemene metaalkunde). Maar daar houdt het niet op: “We zien mogelijkheden om ook module 3 (toegepaste metaalkunde) op te starten, voornamelijk voor projecten.” Voorlopig zijn ze bij Merford dus nog niet klaar met de MCB Campus.

 

Auteur: Edwin Vlems

Tags: , ,

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh