Our Blog

Gratis E-learning Module 1

Overleven = Innoveren + Samenwerken

“Met elkaar Continu Beter en Slim”’

We zitten er midden in: de Coronacrisis. Het allerbelangrijkste op dit moment is gezond blijven. Dit geldt niet alleen voor alle mensen, maar natuurlijk ook voor bedrijven. “Stilstand is achteruitgang” zegt men altijd en wat dan te doen nu de wereld stil staat? In tijden van crisis is innoveren (en/of leren) uitermate belangrijk, een kwestie van overleven. Maar hoe innoveer je als onderneming als de helft van je personeel thuis zit te werken en je maar weinig middelen tot je beschikking hebt? Juist: samenwerken. Op zijn MCB’s noemen we dat bij ons: Met elkaar Continu Beter en Slim.

Ook MCB is genoodzaakt te innoveren. Zo werken al onze kantoormedewerkers vanuit huis zonder dat dit gevolgen heeft voor onze bereikbaarheid. Email, chat, Skype, Teams, etc.: alles wordt ingezet om met elkaar samen te kunnen werken om de business draaiende te houden. Daarnaast wordt de MCB Campus veelvuldig gebruikt om kennis op peil te houden of als “wiki” om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren.

Om metaal minnend Nederland een steuntje in de rug te geven in deze crisistijd hebben we besloten om de E-learning Module 1 Metaalkunde GRATIS voor iedereen ter beschikking te stellen.
In deze module wordt o.a. gesproken over hoe het metaal gemaakt wordt, wat het is, ontginning en raffinage en diverse handelsvormen. Uiteraard krijg je na het succesvol afsluiten van de toets ook een mooi certificaat!

Werkt uw personeel ook thuis?  Wilt u uw medewerkers bijscholen over metaalkunde?

Meld je aan door een mail te sturen naar: campus@mcb.nl en start direct!

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh